RSS

Egy év szövegelés…

01 máj

Észre se vettem mostanáig, hogy már több, mint egy éve írom a blogot – tavaly április 10-én kezdtem. Ez a 64. cikk – szép kerek szám…már persze csak programozók számára (hexadecimálisan: 40, binárisan: 1000000)…

Alapvetően az volt a célom a bloggal, hogy csináljak valami élő tartalmat, valamit ami túlmutat az események, milongák és a tangóélet szereplőinek felsorolásán. 55 hét alatt sikerült ezt a 63 cikket megírni, így az eredeti célt – heti legalább 1 cikk – sikerült teljesíteni.

Remélem nem untattam egy cikkel sem senkit halálra és talán még egy-két érdekes témát is fel tudtam hozni. Őszinte meglepetésemre egy pár blogos bejegyzést más weboldalak is átvettek – főleg a zene.hu, a tanc.hu és a tanchirek.hu – vagy közvetlenül belinkeltek.

A blogot átlagosan havi 1000 körüli felhasználó olvassa – ez persze redundáns, egy-két népszerűbb cikk kivételével 100 alatti állandó visszatérő olvasója lehet, de ezt sajnos nem lehet megállapítani a statisztikából.

A blogon megjelent cikkek közül a Szellő féle Urániás fiaskó volt a legnépszerűbb (köszönhetően a tanc.hu átlinkelésének).

 
Hozzászólás

Szerző: be 2006. május 1. hétfő hüvelyk Érdekesség

 

Címkék: , , , ,

Hozzászólás