RSS

Elmúlt idők bajnokai #9: Max Van De Voorde – Solange Acosta (2011)

28 aug
Elmúlt idők bajnokai #9: Max Van De Voorde – Solange Acosta (2011)

Nomen est omen. A rendkívül zord nevű Max Van de Voorde pontosan olyan karakterrel táncol mint amilyen a neve: az ember leginkább egy James Bond film holland szuperbérgyilkosát képzeli mögé.

Max és Solange frissen álltak össze, szerepeltek pár Buenos Aires-i showban majd győztek a Mundialon színpadi tangóban, illetve a 10. helyet is megszerezték salón kategóriában. Jelenleg ők is a Tango Fire társulatában táncolnak.

A koreográfia keménysége, leginkább Max hideg, profi színpadi perszónájából adódik. Az alábbi felvételen kicsit más a karakter, de még így is a megközelíthetetlen, érinthetetlen figura.

Eber Alejandro Burger és Yesica Lorena Lozano Elias, talán pontosan az ellentétük. A műfajhoz kicsit talán túl metroszexuális Alejandro és a balerina-mozgású Yesica finom, könnyed és légies előadása a 3. helyre volt elég. Érdekes megjegyezni, hogy 2012-ben keményítettek a koreón és a karaktereken is, ami már a 2. helyezésre is elég volt, de szerintem hiányosságai ellenére nagyságrendekkel jobb volt ez a fellépésük.

A végére pedig álljon itt egy szintén James Bond filmbe illő karakterű salón improvizáció géppuska escenario befejezéssel Maxtól és Solange-tól…

 
Hozzászólás

Szerző: be 2013. augusztus 28. szerda hüvelyk Érdekesség, Sztár

 

Címkék: , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s